José Antonio Quesada Coves

José Antonio Quesada Coves (Elche, 1980) es licenciado en Historia por la Universidad de Alicante y trabaja como profesor de secundaria. Ha estudiado en la Escuela de Escritores de Madrid y en la Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés. Además, aúna dos de sus grandes pasiones, docencia y escritura, impartiendo talleres de escritura entre adolescentes.

La publicación de su ópera prima, El tren de los sueños rotos (Unoeditorial, 2014), supuso un gran éxito. En 2016 la Escuela de Escritores de Madrid publicó su relato corto Pájaros de metal dentro del libro La mancha mínima. Su última novela publicada ha sido El último rey de África (Letrame Editorial, 2017).

A finales de 2020 ha publicado, en valenciano, su novela “Maleïts Feixistes cuya sinoposis es:

“Elx, a principis del segle XXI. La iaia Maria ja no és aquella dona autosuficient i comunista que va patir una guerra i va sobreviure una dictadura. Malgrat tot, la vella llauradora encara viu a soles i feliç a la seua casa de camp. Però un greu esdeveniment fa que el seu món canvie. Amb l’amor de la filla, Assumpció, i de la neta, Marga, la iaia procura tornar a la vida de sempre. És aleshores quan una malaltia inesperada, la crisi econòmica del 2008 i les difícils relacions familiars provoquen que el caràcter lluitador de Maria intente imposar-se més que mai.
 
Maleïts feixistes és un relat de lluita, supervivència i justícia social que mostra alguns dels problemes més rellevants de la nostra societat. Una novel·la d’actualitat que no deixarà indiferent a ningú.”

https://www.letrame.com/autores/joseantonioquesadacoves/
Facebook
Instagram
Twitter